De meest gestelde vragen…

…en hun antwoord

Kan ik de thee ergens proeven?

We nemen regelmatig deel aan markten of events. Hier kan je de kalender raadplegen.

Hebben jullie ook een fysieke winkel?
Zijn de kruiden gezond?

Onze kruiden zijn 100% natuurlijk. Dit betekent dat onze samenstellingen geen additieven of aroma’s bevatten. De keukenkruidenmixen bevatten geen toegevoegde zouten.

Moet ik een account aanmaken om een bestelling te plaatsen?

Nee, het is niet nodig om een account te maken. Je kan een bestelling afronden als gast. Met je adresgegevens en e-mailadres kunnen we je bestelling correct verwerken en verzenden. Je eigen account aanmaken op de website is handig als je je vorige bestellingen wilt bekijken om opnieuw te bestellen.

Hoeveel kost de verzending?

Voor bestellingen met een totaalbedrag van minder dan 50€, wordt een verzendkost van 6,00€ aangerekend. Dit bedrag is inclusief eventuele kortingen.

Kan ik mijn bestelling terugsturen?

Je kan je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugsturen in de originele verpakking. De kosten van de retourverzending zijn voor de klant. Als we de producten onbeschadigd hebben ontvangen, zullen we het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) terugbetalen.

Wat is de levertermijn?

Onze pakjes worden verzonden via Bpost. De levertermijn is afhankelijk van deze dienst. Wij verzenden onze bestellingen op maandag, woensdag en vrijdag. Met deze werkwijze kan de levertermijn variëren van 1 tot 5 dagen.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Uiteraard kunnen bestellingen afgehaald worden. Dit kan op het adres Schopstraat 8 in Herk-de-Stad.

Mijn vraag staat hier niet tussen?

We beantwoorden je vraag graag: stel ze via info@beeatdenhof.be